AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

Bent u op zoek naar nieuwe medewerkers?

In de ICT is weer een groeiende behoefte aan testers ontstaan. Doen applicaties wat de ontwikkelaar belooft? Blijven ze draaien onder stress? Zijn ze voldoende afgeschermd tegen onbedoeld gebruik? Draaien ze onberispelijk op de verschillende systemen en devices? Daarnaast is in de huidige IT markt, met de komst van methodes als Agile & DevOpps en tools voor test-automatisering, vraag ontstaan naar een nieuwe generatie software testers. Het groeiende bewustzijn op deze thema’s doet de behoefte aan software testers enorm toenemen. Door de toenemende vraag zijn deze mensen moeilijker te vinden. 

AddYT komt aan deze behoefte tegemoet met de Junior Test Professionals

Young Test Professionals

AddYT draagt zorg voor werving, selectie, opleiding en deskundige begeleiding op de werkvloer zodat de Young IT-Professional uiteindelijk vakbekwaam als eigen medewerker instroomt bij de klant. 

AddYT doet dit op basis van vooraf met u afgesproken criteria. Vanaf de start is het voor AddYT glashelder welke eisen u stelt. Als de Young professional bij u aan de slag gaat, is hij/zij direct productief. Hij/zij is getraind en opgeleid conform uw criteria. U bent, als klant, nauw betrokken bij het gehele traject; van werving tot en met de uiteindelijke indiensttreding bij u. 

De professionals zijn geselecteerd op opleiding (wo/hbo) en op kwaliteiten als analytisch vermogen, nauwkeurigheid, stressbestendigheid en communicatieve vaardigheden. Bovendien krijgen zij van AddYT een speciaal ontwikkelde, intensieve opleiding tot tester. 

Na de opleiding gaan zij als TMapNEXT®– of ISTQB-gecertificeerd tester bij u aan de slag. Vanzelfsprekend maakt het gebruik van testtooling onderdeel uit van de training. Wij maken met u afspraken over monitoring en begeleiding van de Junior Test Professionals, zodat niets het behalen van goede resultaten in de weg staat.

Test de tester

Tijdens de overeengekomen periode van detachering ervaart u welke young professionals zich het beste aanpassen aan uw bedrijfsomgeving, welke zich het best in uw afdeling laten inpassen en welke de beste resultaten realiseren. Met de Young Test Professionals is dus niet alleen uw capaciteitsprobleem voor de korte termijn opgelost. Het geeft u ook de kans om uw eigen testteam voor de toekomst te bouwen.

Wilt u een en ander nog even rustig nalezen? download de flyer

facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners