AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

Je dienstverband

Kort gezegd zijn er 3 mogelijkheden:

  1. Je bent en blijft een medewerker van AddYT.
  2. Nadat je ruim een jaar bij de klant aan het werk bent geweest, krijg je de mogelijkheid over te stappen naar de klant.
  3. In uitzonderlijke gevallen kiest de klant ervoor om jou direct in dienst te nemen. Dan ben je vanaf de eerste dag van de opleiding al medewerker van de klant.

Je treedt bij de klant in dienst als eigen medewerker Doorgaans start je als medewerker van AddYT. Je volgt de Masterclass en wordt bij de klant gedetacheerd als AddYT-medewerker. Vanaf de start is het de intentie geweest, om uiteindelijk als eigen medewerker bij de klant in dienst te treden. De klant, jij en AddYT gaan ervan uit dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Eigenlijk heb je dus een baangarantie, maar de klant en jij moeten er beiden van overtuigd zijn, dat dit de juiste stap is. Óf de klant heeft ons aangegeven wat haar criteria zijn voor wat betreft vooropleiding, IT-kennis en vaardigheden, en persoonlijke vaardigheden. AddYT verzorgt de werving, selectie en de IT-opleiding. Vanaf dag één ben je eigen medewerker van de klant.

Bij optie 2 en 3 gaan we op enig moment formeel uit elkaar, maar we houden graag contact. Voor vragen en advies kun je altijd op ons terugvallen. Ook wij zijn benieuwd hoe het verder met je gaat, en misschien heb je wel een goed advies voor ons.

We vertrouwen erop dat je met een goed gevoel terugkijkt op de samenwerking van de afgelopen periode en dat je je als ambassadeur voor AddYT wilt blijven opstellen.

 

facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners