AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

Studierichting

Je bent een (bijna) afgestudeerde WO- of HBO-er, maar je vraagt je af of je de juiste studierichting hebt gekozen om te kunnen starten als Young IT-professional?

Je talenten, analytisch vermogen, ambitie, nauwkeurigheid, kunnen omgaan met werkdruk zijn belangrijker dan je studierichting. Uiteraard is het een groot voordeel als IT een belangrijk onderdeel is geweest van je studie. Is IT geen onderdeel geweest van je studie dan is dat geen blokkade. Je dient wel te beschikken over enige affiniteit met IT, omdat je in de directe omgeving van IT aan het werk gaat.

In een goed gesprek aangevuld met een capaciteitentest kijken we samen of je succesvol én gelukkig kunt worden in je nieuwe werkomgeving.

Bijna afgestudeerd?

Ben je nog niet afgestudeerd maar wel geïnteresseerd?

Vul het contactformulier in en geef hierbij aan dat je nog niet bent afgestudeerd, maar wel geïnteresseerd bent in mogelijk toekomstige vacatures. Ook kun je aangegeven wanneer je denkt af te studeren. Ook in de toekomst komen er weer vacatures langs, waarbij jij uitstekend zou kunnen passen. We nemen dan contact met je op. Je hebt altijd de optie om niet op onze vraag in te gaan.  

facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners