AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

Quality Engineer

AddYT gelooft in de ambitie en mogelijkheden van jong talent. Ben je op zoek naar een uitdagende baan? Wat dacht je van een functie als Quality Engineer? Wij zoeken afgestudeerde WO- / HBO-ers met affiniteit met IT.

Als een informatiesysteem, app of website is aangepast, moet worden vastgesteld dat het voldoet aan de eisen en wensen van de gebruiker. Als Quality Engineer doe jij dit, namens de gebruiker. Jij bent de brug tussen IT en de gebruikersorganisatie.

Functieomschrijving Quality Engineer
Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor het vaststellen van de kwaliteit van de opgeleverde producten en geef je advies over het wel of niet implementeren van de opgeleverde IT-producten.

De organisatie die jij vertegenwoordigd heeft je geïnformeerd over de nieuwe functionaliteit die zij willen, of dat zij gebruik willen gaan maken van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IT en communicatie. Je bent al vroeg in het traject betrokken bij de ontwikkeling van het informatiesysteem.

 

Lijkt dit je een mooie baan? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam:*
E-mail:*
Mobiel*
-
Bericht:

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus en vacaturesites naar aanleiding van deze vacature worden uitdrukkelijk niet op prijs gesteld en maken geen enkele kans.

facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners