AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

Functioneel beheerder

De functioneel beheerder is de brug tussen de systeembeheerders en de eindgebruikers. Een Functioneel beheerder zorgt voor het specificeren van de IT-services en vaak voor het aansturen van de realisatie daarvan, en het beheer van de bedrijfsinformatie. Met het specificeren van de IT-services zorgt de Functioneel beheerder voor het vertalen van de informatiebehoeften, die vanuit verschillende werk- en bedrijfsprocessen van een organisatie ontstaan, in informatievoorziening. De gerealiseerde IT-services worden door Functioneel Beheerder aangevuld met support voor de gebruikers, waardoor de gebruikersorganisatie beschikt over een passende en functionerende informatievoorziening.

De Functioneel Beheerder weet doorgaans precies wat de software kan en is het aanspreekpunt van de eindgebruikers voor de werking van de software.

De Functioneel Beheerder communiceert naar de systeembeheerders als er technische problemen worden gesignaleerd en naar de eindgebruikers bij functionele (inhoudelijke) zaken.

Lijkt dit je een mooie baan? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam:*
E-mail:*
Mobiel*
-
Bericht:

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus en vacaturesites naar aanleiding van deze vacature worden uitdrukkelijk niet op prijs gesteld en maken geen enkele kans.

facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners