AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

Business Analist

Een Business Analist begrijpt de behoeftes van de business en vertaalt deze naar bruikbare IT-oplossingen, inclusief het invoeren van die oplossingen. Hij/zij vormt hiermee de brug tussen de gebruikersafdeling en ondersteunende IT-disciplines. De Business Analist houdt rekening met alle aspecten van de bedrijfsvoering.

Daarnaast heeft de Business Analist een voorlichtende functie naar de business: er mag van hem/haar worden verwacht dat nieuwe ontwikkelingen in de markt worden opgepikt en worden vertaald naar efficiënte oplossingen.

De Business Analist ondersteunt de business op het gebied van inrichten en verbeteren van bedrijfsprocessen. Hij/zij functioneert hierbij als spin in het web tussen de gebruikersafdelingen en de ondersteunende afdelingen zoals IT, HRM en Marketing. Hij/zij zorgt voor concrete verandering en verbetering van bedrijfsprocessen met ondersteuning van informatietechnologie.

Lijkt dit je een mooie baan? Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam:*
E-mail:*
Mobiel*
-
Bericht:

N.B. Reacties van detacheerders en werving- en selectiebureaus en vacaturesites naar aanleiding van deze vacature worden uitdrukkelijk niet op prijs gesteld en maken geen enkele kans.

facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners