AddYT
AddYT

addyt-top-bg

TekstYTmiddel

AddYT Masterclass 2016

Young IT Professional Bij AddYT (Add Young and Talented) geloven we in jonge mensen. Ben je afgestudeerd en je ziet een toekomst in de IT wel zitten? Gelijk heb je!

IT is en blijft de toekomst.

Als IT-dienstverlener hebben wij voortdurend contact met onze opdrachtgevers over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van IT. Hierdoor is het voor AddYT glashelder welke eisen worden gesteld aan de nieuwe generatie IT-ers. Wat dat inhoudt leer je in de AddYT Masterclass.

De AddYT IT Masterclass is een intensieve training. Het is hard werken, maar we lachen ook veel. Je wordt voorbereid op een uitdagende opdracht in de IT. Naast vaktechnische kennis worden vooral je persoonlijke vaardigheden aangescherpt. Bij de nieuwe generatie IT-ers zijn juist die van doorslaggevend belang.

Na de masterclass ben je in het bezit van een aantal waardevolle certificaten en ben je goed voorbereid op een mooie toekomst in de IT.

Na de Basis Masterclass zijn er 4 richtingen.

  • Data Scientist
  • It Acceptant / QA-tester
  • Functioneel Beheerder
  • Java Programmeur

Wat wij van jou vragen

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding. Je hebt aantoonbare affiniteit met IT, misschien zelfs daarin afgestudeerd. Je bent er bij je studie vanuit gegaan dat je bij een IT-gedreven organisatie gaat werken. IT is de primaire ondersteuning of zelfs het onderscheidend vermogen. Je bent tot op het bot gemotiveerd om van deze kans een succes te maken. Je hebt een sterke eigen mening en steekt die niet onder stoelen of banken.

Kerncompetenties

  • Communicatief sterk
  • Klantgericht
  • Zelfstandig
  • Ondernemend
  • Teamwerker
  • Flexibel

Wat wij jou bieden

Naast algemene zaken zoals een contract voor onbepaalde tijd, marktconform salaris en goede secundaire voorwaarden, biedt AddYT jou een uitdagende en inspirerende werkomgeving. We bestaan al geruime tijd, maar koesteren onze start-up mentaliteit. Jouw verdere ontwikkeling als IT-professional staat voor ons centraal. Je participeert actief in AddYT, want AddYT, dat zijn wij!

Meer weten of direct soliciteren?

Wil je meer weten over jouw mogelijkheden? Of gewoon wat meer informatie? Mail ons je mobiele nummer of mailadres naar r.dekker@addyt.nl. We nemen dan snel contact met je op. Als je wilt kun je eventueel je C.V. (of je LinkedIn-profiel) meesturen. Je kunt ook het onderstaande formulier invullen.

Naam:*
E-mail:*
Mobiel*
-
Bericht:
facebooklinkedin

addyt-bottom-bg

Onze Partners